DJs

DJ Dobcho

DJ DobchoDJ Dobcho si-a inceput cariera acum 8 ani in orasul Varna.

Petrecerile cu tematica latino, pe care le organizeaza in Varna sunt frecventate de toate scolile de dans din oras. El a lucrat ca si DJ cu unele dintre cele mai mari personalitati din lumea Salsa si anume Jimmy Bosch sau Frankie Morrales. De asemenea este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni DJ din Bulgaria. In prezent, a devenit un nume permanent pe lista celor invitatil la festivalurile de Salsa din regiunea Balcanica. Playlist-ul lui contine atat melodii clasice din era de aur a muzicii Salsa cat si artisti contemporani.

DJ MY_URRI

DJ MY_URRIDJ MY_URRI s-a nascut intr-o zi de joi, pe 12 august 2010; cand la petrecerea saptamanala de salsa nu avea cine sa puna muzica (mare parte din petrecareti, inclusiv dj-ul resident, erau plecati la mare). Inca din adolescenta am visat sa fiu in spatele platanelor si sa pun muzica pentru oamenii care danseaza, asa ca am profitat de ocazie si am trecut la butoane.

Stilul meu de salsa preferat este definit de piesele bogate in instrumentatie, cu un tempo ridicat spre rapid, care sunt accesibile in egala masura dansatorilor experimentati, cat si celor care au descoperit salsa doar de cateva luni. Dar playlistul meu nu se rezuma doar la salsa; la party pun si bachata, kizomba, zouk, cha cha cha, pachanga, kuduro, merengue, reggaeton, etc.

Personalitatea ca DJ mi-am format-o prin experienta la petrecerile locale si la evenimente in alte orase, prin participarea la workshop-uri de gen, iar cel mai recent am participat la Congresul National de Salsa, unde am pus muzica in fiecare din cele 4 nopti ale evenimentului.

Din punctul meu de vedere, petrecerea ideala de salsa este un mix din toate genurile, proportiile urmand sa le aleaga DJ-ul dupa propria inspiratie si in functie de publicul dansator.
La adresa [www.mixcloud.com/DjMyUrri] veti gasi o selectie din mixxurile realizate de mine de-a lungul timpului.

DJ Syl

Dj Syl Cu motto-ul “Music that moves you!”, Syl si-a inceput activitatea ca DJ de salsa in 2010, in cadrul petrecerilor organizate de Salsa Brillante in Cluj-Napoca. Din decembrie 2011 este parte din AIRE Dance Company si participa in calitate de DJ la evenimentele la care sunt invitati. De asemenea, Syl este invitat ca DJ la petrecerile din fiecare saptamana organizate de scolile de salsa din Cluj-Napoca. Pe langa activitatea de DJ, Syl este atat MC cat si dansator. Muzica pe care o promoveaza este diversa, gandita sa atraga, sa surprinda si sa tina dansatorii pe ring pana dimineata! Printre artistii preferati se numara Ray Barretto, Willie Colon, Eddie Palmieri, Joe Cuba, El Gran Combo de Puerto Rico, Bobby Valentin, Mon Rivera, La Excelencia, Spanish Harlem Orchesta. Syl promoveaza si stilurile bachata, zouk si kizomba, printre artistii preferati din acest domeniu numarandu-se: Jocelyn Deloumeaux, Domenic Marte, Carlos y Alejandra, C4 Pedro, Nelson Freitas. [Pagina facebook Dj Syl]

Dj Martin

Dj MartinDJ Martin became a humble servant of the salsa dancers in late 2009. Some say his “blood type is salsa”!
Having been a ballroom dancer since 2002 and a member of the Romanian salsa community since 2006 he’s following music styles closely which thought him as to what people like listening to, how to read the dancers and when to play what kind of music. While his favorite genre is the guaguanco and prefers traditional artists, he also promotes tunes bearing a special flavor to please the ears of his audience.
[Pagina facebook Dj Martin]

Dj Liviux

Dj Liviux DJ Liviux este unul dintre cei mai apreciati Dj din Romania, in principal pentru ca el reuseste sa incate lumea cu melodii vechi si uitate, amestecate cu sunete noi, variind de la Salsa Dura, Salsa Romantica, cha-cha, bachata si zouk.

Nu pierde ocazia de a dansa pe muzica lui.
[Pagina facebook Dj Liviux]

Dj Monik

Dj MonikDJ Monik, a inceput sa mixeze salsa din anul 2008, dorind sa promoveze acest gen de muzica si sa contribuie la dezvoltarea dansatorilor de salsa, familiarizand cu diverse ritmuri de salsa la petrecerile locale organizate de Scoala de dans Salsa Picante din Brasov, din care face si parte.

Datorita experientei de 5 ani ca instructor si performer, reuseste prin mixurile ei sa imbine cu succes preferintele muzicale ale dansatorilor.

Bine apreciata, in scurt timp este invitata ca DJ la cele mai importante evenimente de salsa din tara, devenind oficial singura DJ-ita din Romania. Recunoscuta si de dansatorii internationali, ajunge sa fie invitata in Italia, Belgia, Franta, SUA, Olanda si Croatia. Stilurile pe care o reprezinta si ii place sa le combine cel mai mult sunt: salsa clasica, salsa dura, mambo, son montuno, cha cha, bachata si kizomba. [Demo DJ Monik], [Pagina facebook Dj Monik]

DJ Shadow

DJ ShadowDJ Shadow a inceput sa puna muzica in anul 2010 la propunerea conducatorului scolii Salsa Caliente (Lucian Ambrosie), scoala unde este activ ca dansator si instructor. Din acel moment a inceput o calatorie placuta inapoi in timp, in ideea de a afla cat mai multe despre felul in care s-a nascut muzica pe care a urmat sa o puna la petrecerile clubului de dans. Captivat si fermecat la propriu de tot ceea ce a inceput sa descopere despre muzica, a inceput sa isi alcatuiasca un playlist cat mai complex pentru petreceri, pentru a oferi dansatorilor o diversitate cat mai mare si placuta. Din anul 2010, el este DJ rezident la Club Havana Cluj-Napoca.
[Pagina facebook Dj Shadow]