Locatie eveniment

Festivalul va avea loc in cea mai mare sala de evenimente din Brasov, in incinta Eliana Mall. Capacitatea salii este de 150-700 persoane.

*Video:eliana mall - ballroom - etaj 1

 

Eliana Mall a fost primul mall deschis in Brasov, in 2004, punand la dispozitia dumneavoastra un mix de magazine, trei cinematografe multiplex, spatii de agrement, fast-food si restaurante, banca si farmacie. In 2005, investitia s-a extins si s-a dezvoltat. Practic, in acest moment, prin complexul Eliana Mall, care presupune si largi spatii de parcare, dar si alte investitii in plina desfasurare, poarta de intrare din zona Bartolomeu a orasului s-a schimbat total.

Localizat la iesirea spre Bran-Moeciu, pe soseaua Cristianului, primul mall din Brasov, isi intampina vizitatorii cu o atmosfera familiala si primitoare. Se afla in zona comerciala, in vecinatatea magazinelor Real, Tekzen, Altex si are o parcare subterana si supraterana de 500 locuri. Pentru ca a fost conceput in ideea de mall pentru intreaga familie, intotdeauna veti gasi aici activitati pentru a va petrece timpul in mod placut indiferent in compania cui va aflati.

Galla Ballroom este dedicata exclusiv evenimentelor. Stilul clasic al salii se preteaza la personalizarea acesteia in functie de gusturile voastre si de o gama foarte larga de evenimente – incepand de la Festivaluri, Targuri si Expozitii, Seminarii si Conferinte, Concerte pana la Petreceri tematice sau Nunti.
Galla Ballroom este amplasata la etajul 1 al centrului comercial Eliana mall. Suprafata totala este de 1.100 mp, avand o capacitate de 450 de locuri la mese si 800 locuri in picioare.
www.eliana-mall.ro/gala-ballroom