Oliver Pineda

Cine este Oliver Pineda?

Oliver Pineda este un model in lumea salsei, fiind fondatorul celei mai mari academii de salsa din Australia, Latin Motion Dance Academy. Oliver Pineda este instructor, dansator, performer si coregraf recunoscut de catre salseros din toata lumea, cat si pe scena show-urilor televizate: “So You Think You Can Dance” si “Dancing with The Stars” Australia.
Oliver Pineda

El si-a creeat propriul stil de dans “Aussie Style Salsa”, raspandindu-l in toata lumea si fiind astazi recunoscut oriunde pe plan mondial. Este unul dintre cei mai recunoscuti si admirati dansatori si instructori de salsa la nivel international pentru stilul sau unic si pentru tehnica riguroasa pe care si-a dezvoltat-o. De asemenea, Oliver Pineda a fost desemnat ca fiind primul dansator australian care a aparut pe coperta revistei: “The Only Australian Lifestyle Magazine about the Latino World” in editiile 2004 si 2008. In anul 2006 a castigat titlul de ‘Best Male Instructor’, premiu oferit in Los Angeles, in cadrul celui mai mare congres de salsa din lume.

Oliver Pineda a participat la multiple evenimente de salsa din lume, cum ar fi: Los Angeles, Puerto Rico, Elvetia, Spania, Canada, Paris, UK, Dubai, Noua Zeelanda, Japonia, Korea, Portugalia, Insulele Canare, Luxemburg, Cipru, New York si multe altele.

In iunie 2012, Oliver a venit pentru prima data in Romania, ca invitat special al evenimentului Step in2 Salsa Weekend. In cadrul evenimentului nostru, el a avut ocazia sa cunoasca ce inseamna Salsa in Romania si sa ia contact cu oameni care isi ghideaza viata din pasiune si dragoste pentru dans. Anul acesta Oliver Pineda soseste pentru a doua oara in Romania, la Brasov. Astfel, Step in2 Salsa Weekend este o SANSA UNICA de a-l cunoaste, de a invata si de a-l revedea pe unul dintre CEI MAI RENUMITI SALSEROS DIN LUME – OLIVER PINEDA.