Festival

In perioada 5 – 7 iulie 2013 va invitam cu drag la un eveniment inedit in Romania:

Step in2 Salsa Weekend with OLIVER PINEDA

Locatia: Ballroom – Elianna Mall

Evenimentul are loc la Brasov, pe durata a 3 zile (vineri, sambata, duminica), unde il avem ca invitat exclusiv pe Castigatorul Titlului de “Campion Mondial la Salsa” de 6 ori (2001 IDO World Salsa Championships in Miami, 2005 World Salsa Open in Puerto Rico, 2005 & 2006 ESPN World Salsa Championships in Las Vegas, 2007 ESPN World Salsa Championships, 2012 – Hong Kong World Salsa Championships).

Cine este OLIVER PINEDA?

Oliver Pineda este un model in lumea salsei, fiind fondatorul celei mai mari academii de salsa din Australia, Latin Motion Dance Academy. Oliver Pineda este instructor, dansator, performer si coregraf recunoscut de catre salseros din toata lumea, cat si pe scena show-urilor televizate: “So You Think You Can Dance” si “Dancing with The Stars” Australia.

El si-a creeat propriul stil de dans ‘Aussie Style Salsa’, raspandindu-l in toata lumea si fiind astazi recunoscut oriunde pe plan mondial. Este unul dintre cei mai recunoscuti si admirati dansatori si instructori de salsa la nivel international pentru stilul sau unic si pentru tehnica riguroasa pe care si-a dezvoltat-o. De asemenea, Oliver Pineda a fost desemnat ca fiind primul dansator australian care a aparut pe coperta revistei : “The Only Australian Lifestyle Magazine about the Latino World” in editiile 2004 si 2008. In anul 2006 a castigat titlul de ‘Best Male Instructor’, premiu oferit in Los Angeles, in cadrul celui mai mare congres de salsa din lume.

Oliver Pineda a participat la multiple evenimente de salsa din lume, cum ar fi: Los Angeles, Puerto Rico, Elvetia, Spania, Canada, Paris, UK, Dubai, Noua Zeelanda, Japonia, Korea, Portugalia, Insulele Canare, Luxemburg, Cipru, New York si multe altele.

Anul acesta Oliver Pineda soseste pentru prima oara in Romania, la Brasov. Este o SANSA UNICA pentru noi toti sa-l cunoastem si sa invatam de la el!!!

Ce inseamna Step in2 Salsa Weekend?

V-am pregatit 3 zile si nopti incendiare in care aveti oportunitatea sa invatati de la CEL MAI RENUMIT Instructor international:

  • 1 workshop de tehnica in salsa pentru instructori (Vineri)
  • 10 workshopuri de salsa, zouk, pachanga, kizomba, tehnica si stil (Sambata si Duminica)
  • 3 party-uri incendiare (vineri, sambata si duminica)
  • Cei mai renumiti Dj-i din Romania
  • Invitati internationali speciali
  • Show-uri spectaculoase ale scolilor de salsa din Romania si din strainatate
  • Show sustinut de Oliver Pineda
Transport

Step in2 Salsa va pune la dispozitia dumneavoastra Shuttle-uri pe traseul: Cazare – Locatie eveniment – Cazare, pentru toate ofertele de cazare pe care vi le-am expus mai sus. Va exista un program al shuttle-ului in fiecare locatie de cazare de pe oferta noastra.

Masa

Pe parcusul zilelor de sambata si duminica, intre orele 13:00 – 15:00, se poate servi masa contra cost, in incinta Elianna Mall.

Fumatul

In sala de party si la workshopuri fumatul este interzis; va exista loc special amenajat pentru fumatori.

Bautura

Am reusit sa obtinem preturi foarte bune la bauturi. Intrarea cu bauturi alcoolice in spatiile alocate evenimentului este strict interzisa.