Prezentatori

Dragos Balea

Dragos BaleaDragos (33 ani) a terminat Dreptul si a descoperit Salsa undeva in 2001. El s-a indragostit imediat de acest stil pentru ceea ce era dansul in pereche. O perioada mai lunga a fost globe-trotter in toate cluburile din Bucuresti. In 2002, l-a cunoscut pe Michael si foarte repede a devenit asistentul acestuia.

Dupa un an de Salsa, Dragos a deschis SalsaGalaxy Dance Company impreuna cu Raluca si Dana. El este cel care a introdus Bachata si Men Styling in cadrul cursurilor de la noi din tara. De-a lungul timpului, el a calatorit in diferite zone si a fost invitat sa predea in cadrul mai multor congrese din Europa, unde este cunoscut ca unul dintre cei mai buni leaderi si organizatori de excursii si evenimente Salsa. Stilul lui se bazeaza pe tehnica de leading, pe grija purtata fata de partenera in timpul dansului si pe amuzament si relaxare.

Lumea crede despre Dragos ca este amuzant, cateodata arogant si ca vorbeste foarte mult. El este cunoscut pentru rezistenta pe toata durata serii, pentru faptul ca nu doarme si pentru numarul mare de tigari pe care le fumeaza si desigur pentru faptul ca bea prea multa bere sau whisky. Pentru ca ii place sa vorbeasca foarte mult, acum el este si MC. In 2007, a cunoscut-o pe Alexandra, si alaturi de ea, a descoperit o alta parte a Salsei si a inceput sa schimbe mai multe lucruri in viziunea dansului in pereche. Acum focuseaza pe metoda de a lucra mai bine cu lumea si desigur la stilul de dans (intotdeauna se lucreaza la stilul de dans). Acum discuta impreuna cu restul echipei pentru a introduce noi tehnici si noi elemente pentru a face Salsa din Romania sa creasca. Visul lui este sa aibe candva propriul sau club de salsa.

Silvian Cretu

Silvian CretuSilvian (28 ani) a terminat Facultatea de Matematica si Informatica si activeaza in domeniul IT. Fiind un spirit dezinvolt si deschis, inclusiv la munca a avut de-a face cu vorbitul in fata publicului, atat in calitate de prezentator a unor solutii tehnice cat si in calitate de trainer.

A descoperit salsa in 2007 si in scurt timp a ajuns sa-i placa foarte mult. Este si motivul pentru care a inceput sa activeze ca si DJ de salsa. Faptul ca mai are si capacitatea de a se face auzit chiar si fara microfon este o calitate de care multi au “profitat” si in felul acesta Silvian a inceput sa contribuie la petrecerile la care merge si ca MC, nu doar ca dansator sau DJ.

Catalina Danila (26 ani)

Catalina DanilaPrezentatoarea evenimentului nostru, posibil sa vi se para cunoscuta, voua celor care ati fost alaturi de noi la prima editie a festivalului Step in2 Salsa cu Oliver Pineda. Ne-a placut la Catalina simplitatea, spontaneitatea si prezenta placuta… prin urmare am decis sa o rechemam pentru a prezenta si anul acesta evenimentul nostru drag.

Desi anul trecut nici macar zambetul ei larg nu a putut sa ascunda emotiile imposibil de reprimat in fata unei multimi atat de numeroase si a unor
artisti atat de talentati, stim ca, chiar si asa, ea poate transmite intr-un mod spontan, ceea ce inseamna in linii mari Step in2 Salsa: daruire, devotament si buna dispozitie.

Catalina face parte din echipa Step in2 Salsa de mai bine de doi ani, si este un exemplu in plus a faptului ca, oricat de grea este o zi, oricat de
triste sunt anumite momente, oricat de singur te poti simti, salsa, in combinatia ei perfecta de muzica si dans, este oaza in care noua tuturor ne
place sa ne pierdem…