Fotografi

Cristian Mitran

Cristian MitranCristian este unul din putinii fotografi care poate surprinde emotia si energia unui dans.Poate si datorita faptului ca a ales sa faca ceea ce ii place cel mai mult,sa fotografieze dansul ! Acestea fiind si cele 2 mari pasiuni ale lui ,insa imbinate cu profesionalismul de care da dovada la fiecare eveniment fac ca rezultatul sa fie unul exceptional.Pasionat de fotografie a inceput sa cocheteze cu aceasta de la varsta de 20 de ani cand curiozitatea pentru hobby-ul lui l-au facut sa studieze tot mai in profunzime tainele acesteia. Ani mai tarziu a intrat pe scena salsa dar ca si dansator.Evident a devenit a2-a pasiune instantaneu. Dupa ani de studiu al culorilor,texturilor si modelelor dar si de practicat salsa la nivel national cat si international a decis ca e momentul sa profeseze.
Impulsul final a venit din pasiunea lui Cristian pentru provocari.Nu e usor sa incerci sa imortalizezi emotii ,trairi si toate sentimentele pozitive ce-ti inunda trupul in timpul dansului .
Pasionat de fotografie de mic copil,de salsa de multi ani dar si de provocarea de a imortaliza clipe fericite de dans pentru a readuce momentele in fata ochilor mai tarziu Cristian face o treba excelenta demna de admiratie si respect.
[Pagina de Facebook Cristian Mitran]

BB Art

BB ArtPasiune, emotie, provocare, culoare acestea reprezinta in linii mari viziunea mea asupra fotografiei. Inca de mic copil incercam sa definesc viata prin cuvinte, iar de cativa ani am aflat ca cel mai potrivit mod prin care reusesc sa ma exprim este prin imagini.
Fotografia de eveniment reprezinta principalul meu obiectiv din acest moment, intrucat, de ceva timp, lucrez intens la dezvoltarea propriului meu proiect, BB Art studio, care imi intretie si imi motiveza pasiunea.
Odata intrat in familia Step in2 Salsa, am descoperit oameni care-si ghideaza viata dupa aceleasi principii ca ale mele. E minunat sa fii martor la ceea ce se intampla pe ringul de dans, sa observi adevarate opere de arta, sa simti pulsul si emotiile dansatoriilor. Aceste sentimente puternice redate de salseros m-au motivat sa accept provocarea de a face parte din echipa foto a evenimentului Oliver Pineda organizat de scoala de dans Step in2 Salsa. Ma bucur sa am oportunitatea sa arat ce inseamna pentru mine ‘O Viata in Culori’ si sa fiu o parte inegranta a acestui univers minunat al artei!

Buhnila Catalin

Buhnila CatalinFotografia mi-a placut inca de mic. Aveam acasa un aparat foto vechi. Nu avea nevoie nici macar de baterii. Se tragea filmul manual. Ma jucam cu el in fiecare zi, chiar daca nu avea film…. faceam tot felul de incadrari prin casa si pe afara….
Nu ma gandeam vreadata ca o sa fiu un fotograf. Apoi am primit primul meu aparat foto digital compact. Faceam cate 2000 de poze pe week-end. Cum tehnologia a avansat, am avansat si eu, pana am ajuns sa am primul meu dSLR.
Imi place sa fotografiez totul, sa fiu inventiv, sa testez fel si fel de incadrari, sa fac fotografii de toate tipurile…. luminoase, clare si pline de culoare.

Nicu Tacu

Nicolae TacuAm inceput sa lucrez ca si operator video (videograph) in anul 2001 unde am lucrat pentrul postul de televiziune Antena 1. Din anul urmator am inceput sa ma specializet pe partea de evenimente, conferinte, concursuri sportive, dar si nunti , tot in acelasi an am avut si primul meu eveniment propriu ca si operator video, si astfel de evenimente au durat cam 7 ani, cand am fost nevoit sa renunt din cauza unor mici probleme la spate. Dar in acelasi timp in particular descoperisem fotografia, care s-a dezvotat in fiecare zi din ce in ce mai mult. Acum, aceasta pasiune a evoluat si s-a concretizat in munca din fiecare zi. Nu stiu cati oameni pot spune ca fac numai ceea ce le place… eu insa probabil fac parte dintre norocosi!
Ce imi place cand fotografiez? Urmaresc sa creez o poveste prin fotografiile care le fac la diferitente evenimente speciale la care particip. E uimitor cum se poate surprinde o emotie, o traire, prin simpla apasare a unui buton. Si putem pastra aceste amintiri vii pentru tot restul vieti noastre.
E de ajuns sa privesti o fotografie si trecutul se transforma in prezent. Cuvintele sunt mult prea simple pentru a putea ilustra o imagine asa cum o face fotografia.
[Pagina de Facebook Nicu Tacu]

Mihai Eugen Manescu

Mihai Eugen ManescuMihai Eugen Manescu este un videograf renumit din Brasov. El poseda o gama larga de competente tehnice, resurse si talente creative, oferind servicii rapide, creative si eficiente ca si cost. El este specializat pe filmari promotionale, filmari evenimente, si editare materiale. Mihai Eugen Manescu detine o varietate de echipamente video fiind la curent cu noutatile tehnologice.

George Dobroiu